TOP 5 IZDELKOV ZA REGENERACIJO KOŽE

Že je tu novo leto, novoletne zaobljube, novi začetki in želja po boljšem in lepšem. Tu pa ne smemo pozabiti na svojo kožo. Predstavljamo vam top 5 izdelkov, ki so po našem mnenju popolni zmagovalci pri regeneracijo kože po napornem letu.

Začnimo z globinskim čiščenjem. Poleg dvo faznega čiščenja je seveda ključna tudi dobra eksfoliacija. S pomočjo pilinga iz svoje kože odstranimo odmrle kožne celice, izboljšamo penetracijo produktov, ki jih bomo nanesli v nadaljevanju, ter izboljšamo teksturo in prožnost kože.

V zimskih mesecih priporočamo uporabo kislinskih pilingov. Nam še posebaj ljub je A’PIEU AQUA PEELING AHA TONER. Tonik z AHA, BHA kislinami in ekstraktom limete, ki bo koži povrnil zdrav sijaj in mehkobo.

Esence so korejski izum in so ključnega pomena pri ustvarjanju zdrave polti. V januarju preprosto ne moremo brez TIME REVOLUTION THE FIRST TREATMENT ESSENCE (RX). Vsebuje visoko koncentracijo fermentiranega kvasa, pridobljenega s posebno tehniko vroče in hladne fermentacije. Poleg tega vsebuje niacinamid, vitamin B-kompleksa, ki izboljšuje elastičnost kože, krepi njeno obrambno funkcijo in poživi ten ter teksturo kože.

*NAMIG: Esenco na očiščen in toniziran obraz nanesite z svojimi dlanmi. Poljubno količino esence si kanite v obe dlani in s tapkajočimi gibi nežno in enakomerno nanesite na obraz, vrat in dekolte.

Za optimalno regeneracijo je po nanosu esence priporočen nanos regeneracijskega seruma ali ampule. Nas je prepričala TIME REVOLUTION ARTEMISIA AMPOULE. Edinstvena regenerativna ampula za obraz  formulirana s fermentiranim sladkim pelinom  pridobljenim s posebno tehniko hladne in vroče fermentacije, ki poteka v glinenih sodih.  Enoletni pelin,  je poznan po svojih blagodejnih zdravilnih lastnostih tako v zdravstvu, kot tudi v kozmetiki. Sladki pelin, ki se skriva v tej vlažilni ampuli je pridobljen iz otoka Ganghwa z milo oceansko klimo, ki mu omogoča idealne pogoje za rast in ga bogati z minerali. Produkt vsebuje, kar 70% izvlečka enoletnega pelina.

Več o blagodejnih učinkih sladkega pelina si lahko preberete tukaj: LINK BLOG

Da koža ostane zdrava in sjoča pa je ključnega pomena njena bariera. Zato januarja še posebej radi posežemo po ACTIBARRIER STRONG MOIST CREAM. Intenzivna vlažilna krema, ki s pomočjo ectoin proteina učinkovito obnavlja, ščiti in krepi kožno bariero. Poleg ectoin proteina pa vsebuje tudi hialuronsko kislino, kolagen, ceramide in peptide, ki koži nudijo učinkovito anti-age nego in  vlaženje. Kljub svoji intenzivno vlažilni funkciji ima lahkotno, koži prijazno teksturo, ki na njej pusti osvežujoč občutek.

Ne glede na mesec  in letni čas pa seveda nikakor ne smemo pozabiti na razvajanje s sheet maskami. V novo leto smo vstopili z izjemno vlažilno formulacijo SUPER AQUA ULTRA HYALRON BIO CELLULOSE MASKO. Maska za obraz s hialuronsko kislino, narejena iz bioceluloze, ki omogoča boljšo penetracijo sestavin. Edinstvena maska obogatena z učinkovitim kompleksom 10 različnih hialuronskih kislin s 3 molekularnimi težami, kar omogoča penetracijo v vse tri sloje naše kože. Intenzivna vlažilna maska s pomočjo katere bo vaša koža po uporabi, gladka in sijoča, videz drobnih gubic pa zabrisan