STE PREPRIČANE, DA DOBRO OČISTITE SVOJ OBRAZ?

Gre za metodo zaradi katere je koža Azijk sijoča in božansko lepa, je prvi korak K-beauty nege.

Po omenjeni metodi si obraz umijete dvakrat – z dvema produktoma. Prvi produkt, ki se ga uporabi naj bo na oljni osnovi, drugi pa na vodni. Kljub temu, da se sliši komplicirano, se splača, saj bo vaša koža videti čudovito. Za zdrav in sijoč izgled vaše kože, pa je temeljito čiščenje nujno, saj se skozi dan na koži nabere nečistoča in sebum, ki prodrejo v pore in brez čiščenja obraza se lahko pojavijo široke pore, akne in neenakomeren ten.

 

Torej 1. KORAK – odstranjevalec ličil na oljnati osnovi nanesite na obraz, vmasirajte s krožnimi gibi od spodaj navzgor in sperite z mlačno vodo tako, da z masiranjem ustvarite mlečno teksturo olja in jo nato iz obraza temeljito sperete z vodo. Na ta način boste učinkovito odstranili sebum, ličila ter ostale nečistoče.

 

Kot 2. KORAK uporabite produkt na vodni osnovi, kot je npr. pena za čiščenje obraza ali krema za čiščenje obraza. S tem boste odstranili vse nečistoče, ki so še ostale na koži. Produkt s krožnimi gibi nanesite na obraz in sperite z mlačno vodo.

Ta postopek ponovite zjutraj in zvečer!

Če vas skrbi, da vam bo proizvod na oljni osnovi mastil kožo, se motite! Olja za čiščenje obraza so pravzaprav zelo nežna in v bistvu se boste z njimi znebili aken in mozoljev. A samo, če ga boste uporabljali pravilno, saj v nasprotnem primeru zapira pore in lahko povzroči vnetja. Če boste uporabili močne in agresivne produkte za odstranjevanje ličil, ki bodo odstranili tudi naravni zaščitni sloj maščobe s kože, bo vaša koža proizvedla še več sebuma in na posledično se bo na vaši koži pojavilo še več mozoljev in aken. Olja za čiščenje obraza so prvi korak korejske nege obraza, ki ga priporočajo tudi številne kozmetičarke in dermatologi.

Naj dvojna metoda čiščenja obraza postane vaša stalnica – nad rezultatom boste navdušene – vaša koža bo naravnost čudovita, sijoča in zdrava!