SPOZNAJ SESTAVINO: NIACINAMID

Spoznaj sestavino, ki jo lahko najdemo že v skoraj vseh izdelkih korejske kozmetike.

Kaj pravzaprav je?

Nacinamid ali  nicotinamide je posebna oblika v vodi topnega vitamina B3, ki vidno zmanjšuje videz razširjenih por, izenačuje ten kože, zmanjšuje videz drobnih mimičnih gubic, krepi kožno bariero in koži vrača mladosten ter zdrav sijaj.

Poleg vsega naštetega pa niacinamid kožo ščiti in zmanjšuje posledice, ki so jih na koži pustili okoljski stresorji.

Zakaj ga potrebujete v svoji rutini?

Kot ste že spoznali je nacinamid sestavina, ki lahko targetira širok spekter kožnih problematik in je ravno zaradi tega skoraj nepogrešljiva sestavina v vsaki rutini nege kože.

Je zelo stabilna sestavina, ki jo brez težav vključite v svojo rutino tudi če uporabljate aktive, kot so AHA in BHA kisline, retinol in vitamin C.

Načeloma gre za sestavino, ki ne draži kože in je primerna tudi za občutljive tipe kože ali tiste z rozaceo.

Kje ga lahko najdete:

Svetujemo vam, da ko želite v svojo rutino vključiti nacinamid to storite z izdelki kot so: esence ali serumi. Esence ali serumi imajo po navadi lažjo teksturo, ki se v kožo hitreje in globlje vpije, kar pomeni, da bodo tudi na vaši koži hitreje vidni rezultati te magične sestavine.

Naši najljubši izdelki, ki vsebujejo nacinamid so:

MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence. Gre za esenco za obraz lahkotne skoraj vodne teksture, ki je obogatena z visokim procentom nacinamida in visoko koncentracijo (90%) fermentiranega kvasa himalajskega ječmena pridobljenega s procesom dvakratne toplo-hladne fermentacije.

Fermentiran kvas v tej vlažilni formuli čudovito dopolnjuje nacinamid saj izboljšuje napetost kože, zmanjšuje videz por in izenačuje ten. Esenca je zaradi svoje lahkotne teksture primerna za vse tipe kož.

MISSHA Super Aqua 10 Hyaluronic Acid Ultra Hyalron Serum. Serum, ki poleg nacinamida vsebuje še 10 vrst hialuronskih kislin in je idealen za vse tiste, ki iščete nekaj bolj vlažilnega, imate suho ali dehidrirano kožo.

Lahkotna izjemno vlažila tekstura in sestavinsko bogata formula vam bosta pomagala do mladostne, napete in navlažene kože.

Za konec pa spoznajte še luksuzno anti-age razvajanje z eno in edino MISSHA Time Revolution Immortal Youth Blue Essenco, katere formula je obogatena ne le z učinkovitim nacinamidom pač pa tudi  z fermentirano vodo breze, resveratrolom in peptidi. Koži omogoča prestižno anti-age nego, jo ščitijo pred prezgodnjim staranjem in ji vrača mladosten videz.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

PREBERI ŠE…