Pogosta vprašanja

Za vas smo zbrali nekaj najpogostejših vprašanj naših strank, ki jih najdete spodaj…

Kje vas lahko najdemo?

Imamo dve spletni strani: missha.si in all4skin.net.

Našo trgovinico pa lahko najdete v Ljubljani v BTC-ju na Francoski ulici 15, (zgradba Tangram, hala 5, vhod med Mullerjem in Big Bangom) v prvem nadstropju.

Delovni čas:

Ponedeljek – petek: 10.00 do 18:00

Sobota: 9:00 do 13:00

Nedelja in prazniki: Zaprto

Ali je kozmetika naravna?

O korejski kozmetiki bi lahko rekli, da je popolna sinergija med tehnologijo in naravo. Medtem, ko v naših izdelkih lahko najdete obilico naravnih sestavin pa ta ni opredeljena kot naravna.

Ali je kozmetika testirana na živalih?

Vsi Misshini izdelki, ki se prodajajo na evropskem trgu, niso bili testirani na živalih. Kar pomeni, da tudi vsi izdelki, ki jih kupite v naši trgovini ali na naši spletni strani niso bili testirani na živalih.

Oznaka “against animal testing” je na Misshinih embalažah ravno iz razloga, ker se tudi sami borijo proti testiranju na živalih. So glasni zagovorniki, da je testiranje na živalih nepotrebno za razvoj kvalitetnih kozmetičnih produktov.

Je pa Missha azijska kozmetična znamka in svoje izdelke izvaža tudi na Kitajsko, kjer se potem določeni kozmetični izdelki žal testirajo na živalih, saj to od njih zahteva zakon. V Kitajski velja, da tudi če uvoženi kozmetični izdelki ob prihodu v njihovo državo niso bili testirani na živalih to potem storijo na lastno roko. Podatka ali se na Kitajskem izdelki testirajo na živalih pa žal nimamo.

Zakaj je korejska kozmetika tako posebna?

Korejci so načelni ljudje, ki svojo disciplino in doslednost vključujejo tudi v nego kože. Skrb zase, dobro počutje in zdrav videz so tako navzven kot tudi navznoter za Korejce preprosto del njihovega vsakdana in obenem način življenja. Začetek njihove filozofije o negi kože in skrbi zase sega v starodavno dinastijo Joseon. Izgled kože posameznika je bil takrat odraz statusa in položaja v družbi.
Pri razvoju svojih produktov so vodilni na svetu.

Korejska kozmetika se lahko pohvali z izumom izdelkov, ki so postali prepoznavni po celem svetu. Med njih uvrščamo BB kreme, sheet maske, cushion pudre, esence…

Na korejskem trgu je konkurenca izjemna in pričakovanja kupcev zelo visoka. Ravno zato se njihove kozmetične hiše neprestano trudijo svojim zahtevnim strankam ponuditi najboljšo formulacijo, s skrbno izbranimi sestavinami (zlato, propolis, kaviar, ginseng, alge, polžja slina, aloe vera, fermentirane učinkovine, riž, …) in privlačno embalažo po dostopnih cenah.

Ali mi lahko svetujete izdelke primerne za moj tip kože?

Seveda, z veseljem. Glede na vaš tip kože in kožne problematike vam svetujemo tako pri vašem obisku naše trgovine tako tudi preko naših socialnih omrežji ali e-maila: info@missha.si.

V trgovini imamo tudi možnost analize kože kjer s pomočjo aparature na hiter in enostaven način določimo vse potrebno za svetovanje ustreznih kozmetičnih produktov. Več o analizi kože si lahko preberete tukaj. 

Kdaj bo moj paket dostavljen?

Produkte, ki so na zalogi vam bomo dostavili v treh do petih delovnih dneh od naročila. Produkte, ki jih ni na zalogi pa vam bomo dostavili v roku 15 do 20 delovnih dni. V tem primeru boste o daljšem dobavnem roku obveščeni po elektronski pošti. V kolikor produkta več ne bo v asortimanu, vas bomo o tem prav tako obvestili po elektronski pošti.

Ali lahko prevzamem naročene izdelke v trgovini?

Možen je osebni prevzem na naslovu Šmartinska cesta 152r, Ljubljana v Misshini poslovalnici, in sicer od ponedeljka do petka od 10.00 do 18.00 ure in v soboto od 9.00 do 13.00 ure. O pripravljeni pošiljki in možnem prevzemu boste obveščeni preko email naslova.

Ali so vaši izdelki na voljo v kakšni fizični trgovini izven Ljubljane?

Vse naše zunanje sodelavce, kozmetične salone in prodajalne, kjer so na voljo naši izdelki lahko najdete tukaj. 

Kdaj bo kakšen popust?

Vsi popusti in akcije so vedno objavljeni na naših socialnih mrežah. Za vse, ki ste prijavljeni na naše e- novice pa ob začetku ugodnosti prejmete tudi email. Vsak mesec se trudimo strankam pripraviti zabavne ugodnosti in praktična darila, ki so popolna dopolnitev vsakega naročila ali nakupa. Ob vsakem nakupu in spletnem naročilu pa vedno priložimo tudi testerje.

Trgovina
Nega obraza
Telo
Nega las
Ličila
Linije izdelkov
Izpostavljamo
Čiščenje na oljni osnovi
Čiščenje na vodni osnovi
Aknasta koža
Mastna koža
Mešana koža
Normalna koža
Občutljiva koža
Kreme za suho kožo
Zrela koža
O nas
Domov
Trgovina
Ponudbe Račun
O nas