Plačilo in dostava

1. PLAČILO

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • Po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu blaga). Plačilo se opravi kurirju Pošte Slovenije, ko pripelje paket. Če se pri dostavi karkoli zaplete, vas bo kurir poklical, da se dogovorita za prevzem. Če vas ne bo doma, pa vam bo v poštnem nabiralniku pustil obvestilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami, v kateri poslovalnici Pošte Slovenije vas čaka paket (prevzamete ga lahko z osebnim dokumentom in z obvestilom, ki vam je bilo puščeno v poštnem nabiralniku). Pred dostavo pa boste o lokaciji paketa in času dostave obveščeni preko sms sporočil in e-pošte. Kurirju lahko plačate z gotovino.
  • Po predračunu (z nakazilom na TRR). V kolikor se odločite za plačilo po predračunu (na TRR) vam bomo blago poslali, ko boste poravnali račun, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.
  • Plačilo s kreditno kartico preko varnega sistema 2chekout.

2. POŠTNINA IN DOSTAVA

Pakete dostavlja Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino sam, če je znesek nakupa nižji od 60€, v nasprotnem primeru je poštnina brezplačna. Strošek dostave je 4,20 € in se bo izpisal ob zaključku vašega naročila.

Možen je osebni prevzem na naslovu Francoska ulica 15, Ljubljana v Misshini poslovalnici, in sicer od ponedeljka do petka od 10.00 do 18.00 ure in v soboto od 9.00 do 13.00 ure. O pripravljeni pošiljki in možnem prevzemu boste obveščeni preko email naslova.

Produkte, ki so na zalogi vam bomo dostavili v dveh do petih delovnih dneh od naročila. Produkte, ki jih ni na zalogi vam bomo dostavili v roku 15 do 20 delovnih dni. V tem primeru boste o daljšem dobavnem roku obveščeni po elektronski pošti. V kolikor produkta več ne bo v asortimanu, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Trgovina
Nega obraza
Telo
Nega las
Ličila
Linije izdelkov
Izpostavljamo
Čiščenje na oljni osnovi
Čiščenje na vodni osnovi
Aknasta koža
Mastna koža
Mešana koža
Normalna koža
Občutljiva koža
Kreme za suho kožo
Zrela koža
O nas
Domov
Trgovina
Ponudbe Račun
O nas