Z analizo kože do popolne nege

Skozi svoje življenje se velikokrat srečujemo z raznimi vprašanji, kot je na primer –  kakšen tip kože pravzaprav imam? V kakšnem stanju je moja koža? Ali je moja koža občutljiva? Katere produkte naj uporabljam? Ali so kozmetični produkti, ki jih imam sedaj doma res primerni zame?

S pomočjo inovativne korejske tehnologije si sedaj lahko odgovorite na vsa vprašanja v zvezi z vašo kožo in njeno nego.

Kako poteka analiza kože?

Ko se odločite za analizo kože nas po prehodnem naročilu preprosto obiščete v naši trgovini na Šmartinski cesti 152r v Ljubljani. S pomočjo edinstvenega aparata Aram Huvis API 100 vam bomo izmerili: nivo vlažnosti, raven izločanja sebuma, preverili velikost in stanje por, nagnjenost k aknam, ugotovili kakšne so vrednosti melanina v vaši koži in ali je koža nagnjena k hiperpigmentacijam. Spoznali pa bomo tudi kakšno je stanje gub in ali je vaša koža občutljiva.

Ta edinstveni aparat deluje tako, da s pomočjo močno povečanih fotografij do potankosti analizira vašo kožo in prepozna njeno stanje.

Na začetku vnesemo vaše podatke (ime, priimek, starost) in analiza se prične.

Aparat preprosto prislonimo na majhen predel obraza in dovolimo, da fotografira in analizira vašo kožo.

Celotna analiza traja približno 10 min.

Po končani analizi skupaj pregledamo rezultate. Rezultate vam skupaj z obrazložitvijo in priporočenimi izdelki za nego pošljemo na vaše e-mail naslov.

Po enem oz. dveh mesecih nege s priporočenimi izdelki lahko analizo izvedete ponovno in tako ugotovite učinek izdelkov na vašo kožo.

Pogosta vprašanja

Koliko stane analiza kože?

25€.

Ali na analizo kože lahko pridem naličena?

Najbolj realni rezultati so, da na analizo ne pridete naličeni. Priporočeno je, da si pred analizo le dobro očistite obraz in pustite, da koža miruje približno uro in pol. V kolikor želite pa lahko na analizo pridete naličeni vendar so v tem primerno možna odstopanja pri končnih rezultatih.

Koliko časa traja analiza kože?

Celotni postopek analize traja približno 10 min.

Ali se moram na analizo prehodno naročiti ?

Da, svetujemo vam, da se na analizo prehodno naročite. Lahko na kontaktirate na naš e-mail ali nas pokličete na našo telefonski številko.

Za vsa dodatna vprašana in za naročanje nas lahko kontaktirate na:

e- mail: info@missha.si

mob : 040 770 423

AKCIJSKA CENA

SAMO 25€!

Trgovina
Obraz
Telo
Lasje
Ličila
Linije izdelkov
Izpostavljamo
Čiščenje na oljni osnovi
Čiščenje na vodni osnovi
Aknasta koža
Mastna koža
Mešana koža
Normalna koža
Občutljiva koža
Suha koža
Zrela koža
O nas
Domov
Trgovina
Ponudbe Račun
O nas