Valentinov “gift guide”: kdo je rekel, da je Valentinovo samo za pare?

Kdo je rekel, da je valentinovo samo za zaljubljene oz. pare ?

Ljubezen je čudovita stvar in prav je, da jo na “dan zaljubljenih” ( in tudi vse druge dni v letu) delimo z vsemi dragimi osebami v svojem življenju. Pa naj bo to partner, prijateljica ali družinski član. Seveda pa ne pozabite na najbolj pomembno osebo v svojem življenju: sebe!

Odločili smo se, da vam zaupamo nekaj idej s katerimi boste lahko razveselite svoje najdražje ali pa sami sebi izkazali pravi “self love”, kot si ga tudi zaslužite!

Predstavljamo vam set, ki se nam zdi kot nalašč za vse tiste, ki iščete popolno darilo za svojo partnerko. Šminka in vonj sta dva elementa pri katerih se nam zdi, da sta vpletena oba partnerja. Zato predlagamo, da svojo drago razveselite z darilnim setom, ki vključuje dolgo obstojno Dare tint šminko in nežne  parfumske vodice. Ker so okusi in želje različne je izbira parfumske vodice popolnoma vaša. Izbiraj med različnimi vonji ter ustvari popolno kombinacijo za svojo najdražjo.

Kaj pa podariti moškemu v svojem življenju? Moški preprosto obožujejo našo Madecassoide 2x linijo. Sploh so navdušeni nad kremo. Vsebuje namreč tigrovo zelišče, katera je ena izmed najbolj popularnih in priznanih  sestavin v korejski kozmetiki. Tigrovo zelišče je namreč pravi multipraktik, ki tretira obilico kožnih problematik, kot so na primer rdečica, porušena bariera, hiperipgmentacije, drobne gube in celo pospeši celjenje aken. Krema je lahkotna, vendar vlažilna in na obrazu vaših dragih ne pustila neprijetnega sijaja ali mastnega občutka. Zaradi svojih blagodejnih lastnostih pa deluje odlično tudi, kot balzam po britju in mislimo, da vsi veste kako moški obožujejo več produktov v enem. 

Seveda pa ne smemo pozabiti na naše zveste prijatelje in prijateljice. Razveselite jih s setom za popolno razvajane s katerim smo prepričani, da jim boste pričarali nasmeh na obraz.  Prav vsak izmed nas si namreč rad privošči učinkovito, vlažilno masko, kozarec najljubše pijače in dober film ali serijo.  Zato lahko v tem valentinovem setu najdete  dve izmed najbolje  prodajanih “sheet” mask in vlažilne obliže za področje pod očmi.

Ob tem prazniku ljubezni pa nikakor ne pozabite na sebe! Mislimo da nič ne reče bolj “self love”, kot vlažilne maske za obraz in olje za ustnice. Set vključuje dve maski za obraz s katerimi si boste lahko privoščili razvajanje ob dragocenih prostih trenutnih in olje za ustnice, ki bo lahko vedno v vaši kozmetični torbici ter bo tako poskrbel za polne, sočne in navlažene ustnice ob vsakem trenutku.

V znak Velentinovega pa smo za 15% znižali tudi vse Dare Tint šminke. Znotraj Dare Tint linije lahko najdete izjemno dolgo obstoje formulacije z dvema zaključkoma mat in sijočim. Obe šminki sta izjemno dolgo obstojni in primerni za nošnjo tudi pod zaščitno masko.

Trgovina
Nega obraza
Telo
Nega las
Ličila
Linije izdelkov
Izpostavljamo
Čiščenje na oljni osnovi
Čiščenje na vodni osnovi
Aknasta koža
Mastna koža
Mešana koža
Normalna koža
Občutljiva koža
Kreme za suho kožo
Zrela koža
O nas
Domov
Trgovina
Ponudbe Račun
O nas