Kako izbrati pravi odtenek BB kreme

“Kako naj izberem pravi odtenek BB kreme”? je eno od najpogostejših vprašanj s katerim se srečamo tako v naši fizični trgovini kot tudi pri svetovanju strankam preko spleta ali telefonskega pogovora.

Najbolj realna izbira odtenka je, če le imate to možnost, da BB kreme preizkusite “v živo”. To lahko storite z obiskom naše trgovinice v Ljubljani, na naslovu Francoska ulica 15, BTC, Nakupovalno središče Tangram. V trgovini vam bodo naše izkušene svetovalke tudi z veseljem pomagale do pravilne izbire ustreznega odtenka.

Najlažje pravilo pri izbiranju BB kreme ali katere druge tekoče podlage je, da odtenek, ki se vam zdi primeren nanesete na področje čeljustne kosti in vratu. V kolikor se po nanosu tekoča podlaga ali BB krema zlije z barvo vaše polti ste naši pravi odtenek zase.

Pri izbiranju ustrezne barve vedno vzemite v obzir celotni zgornji del vašega telesa. Sploh v poletnem oz. po poletnem obdobju lahko namreč pride do tega, da se obarvanost našega telesa v zgornjem predelu trupa razlikuje. Vse je odvisno tudi od tega kako smo pridni z nanosom zaščitne kreme. Vsi skincare navdušenci vemo, da v kolikor redno ščitimo svoj obraz in vrat sta po navadi ta dva vedno bolj svetla od drugih predelov našega telesa. Prav tako to dobro veste vsi tisti, ki se poslužujete varnega načina potemnitve- rednega nanosa samoporjavitvenih izdelkov.

V kolikor je temu tako lahko za pravilno izbiro odtenka BB kreme uporabite še en trik. Postavite se pred ogledalo in poglejte naravnost. Odtenek, ki se vam zdi ustrezen nanesite na na zgornji predel lične kosti, pod ključno kost in na predel vratu. Odtenek, ki  se najbolj poveže oz. se zljie z vsemi tremi deli telesa je prava izbira za vas.

V kolikor ste v dvomih pa vam, če so le na voljo z veseljem zagotovimo tudi testerje BB krem. Po njih se lahko oglasite v naši trgovinici ali jih naročite preko naše spletne strani: TUKAJ

Imate še kakršno koli vprašanje glede BB kreme ali izbire pravilnega odtenka?
Vedno smo vam na voljo preko e-maila: info@missha.si ali znotraj našega delovnika na telefonski številki: 040770423

Če pa te zanima še katero BB kremo izbrati za svoj tip kože pa ne pozabi prebrati naše blog objave z naslovom: MOJA BB KREMA.

DELI TOLE OBJAVO

Trgovina
Nega obraza
Telo
Nega las
Ličila
Linije izdelkov
Izpostavljamo
Čiščenje na oljni osnovi
Čiščenje na vodni osnovi
Aknasta koža
Mastna koža
Mešana koža
Normalna koža
Občutljiva koža
Kreme za suho kožo
Zrela koža
O nas
Domov
Trgovina
Ponudbe Račun
O nas