“MUST HAVE” produkti za vroče poletne dni

Težko pričakovani vroči dnevi, sonce, morje in počitnice so končno tukaj. S spremembo vremena pa se spremeni tudi naša koža in njene potrebe.

Nadaljujte z branjem in izvedli boste brez katerih MISSHA proizvodov to poletje preprosto ne gre.

KREME S SPF

Vsekakor so ene izmed najpomembnejših proizvodov kreme z zaščitnim faktorjem.

Več o kremah z zaščitnim faktorjem kliknite najdete tukaj.

Zaščita pred soncem je v poletnih dneh preprosta neizbežna. Ko stopimo na sonce je pomembno, da učinkoviti zaščitimo tako svoje telo, kot tudi obraz. Vendar pa se vedno znova soočamo s težavo težkih, lepljivih sončnih krem, ki na našem obrazu puščajo neprijetne bele sledi. Prav zaradi tega so MISSHA sončne kreme tako nepogrešljive. S svojimi lahkimi teksturami, visokimi zaščitnimi faktorji in nelepljivo teksturo bodo postale vaš najboljši prijatelji v poletni vročini.

VLAŽENJE IN POMIRJANJE KOŽE

Seveda pa ne smem pozabiti na nego naše kože po sončenju oz. po izpostavljenosti soncu.

Kadar je naša koža dolgo izpostavljena soncu je pomembno, da jo ustrezno navlažimo in pomirimo. Najbolj učinkovita pri tej nalogi pa je aloe vera.

Aloe vera, ki je poznana po svojih pomirjujočih, vlažilnih in regenerativnih močeh vašo kožo intenzivno navlaži, pomiri rdečico ter obnovi njeno bariero. Vaša koža pa ponovno izgledala sijoča in navlažena.

OSVEŽITEV KOŽE

V vročih poletnih dneh si zelo radi privoščimo hladno pijačo, ki nas prijetno osveži. Kaj pa hladilna in pomirjujoča nega za naš obraz?

Poleg svoje najljubše poletne pijače v hladilnik položite še svojo najljubšo sheet masko. V hladilniku jo lahko pustite nekaj ur ali čez noč. Ko je boste položili na obraz bosta takoj začutili intenzivno osvežitev in vlaženje. Vaša koža bo po uporabi pomirjena, osvežena, navlažena in ohlajena.

Namig: V hladilnik postavite tudi svoje najljubše eye patche in si jih zjutraj nanesite na predel pod očmi. S tem boste dosegli da bosta zabuhlost in črni kolobarji del preteklosti, vaša koža pa bo napeta in navlažena.

LASJE

Med poletnim zabavanje, skakanjem v morje in izpostavljanju soncu pa velikokrat pozabimo na svoje lase. Tako kot naša koža tudi oni v tem obdobju potrebujejo posebno nego. Pomembno je, da jim dovajamo dovolj hrane, jih negujemo, vlažimo in zaščitimo.

Kot tedensko nego lahko uporabimo maske za lase obogatene s proteini in naravnimi olji, da jim povremo svilnat lesk in vlago. Vsakodnevno, sploh kadar smo na plaži ali ob bazenu pa na konice las nanesite intenzivno vlažilna olja ali esence, ki bodo vaše lase zaščitile, jim povrnile elastičnost in vlago.

PARFUMSKA MEGLICA

Vsako obdobje pa mora imeti tudi svoj prepoznavni vonj. Izberite svojega v edinstvenih parfumiranih meglicah, ki so kot nalašč za poletje. S svojimi lahkotnim, cvetličnimi in sadnimi vonjavami, ki jih lahko popršite po telesu, laseh, oblačilih ali po počitniškem bivališču.

Izberite si vonj, ki vam bo tudi čez leto vedno znova pričaral poletje.

Naj se poletje začne!