Kdo smo

Spoznajte naše podjetje, našo poslovno popotovanje in zaposlene, ki skupaj z vami pišemo zgodbo o prvi trgovini s korejsko kozmetiko v Sloveniji.

Naša zgodba

Naša zgodba se je začela leta 2014, ko smo se po spletu srečnih okoliščin srečali z znamko Missha. Ina je v znamki takoj prepoznala velik potencial, čeprav je bila korejska kozmetika pri nas še popolnoma nepoznana in je Missho poznalo le nekaj posameznikov. Odločili smo se za odprtje prve spletne trgovine s korejsko kozmetiko pri nas, ki je takrat ponujala znamko Missha in njeno sestrsko znamko A`PIEU.

Skozi leta je postala znamka vse bolj prepoznavna. Trudili smo se, da bi ljudem čim bolj približali pojem korejske kozmetike in kvaliteto izdelkov ter koncept korejske nege obraza. Ker pa kvaliteta proizvodov in rezultati govorijo sami zase, je prav kmalu zanimanje za korejsko kozmetiko postalo vse večje. Stranke so se začele zanimati še za druge znamke. In že se je rodila nova ideja in z njo nova spletna stran www.all4skin.net, kjer lahko poleg znamke Missha in A´PIEU najdete tudi druge južnokorejske znamke – COSRX, Mizon, Heimish, It`s Skin, Benton, Banila Co., Jeu´Demeure in druge.

Zaradi vse večje želje naših zvestih strank pa smo decembra 2018 odprli prvo trgovino s korejsko kozmetiko v Sloveniji – natančneje v BTC-ju v Ljubljani. Odprtje trgovine se je izkazalo za odlično odločitev, saj smo končno lahko spoznali naše stranke, z njimi poklepetali in jim seveda svetovali o izbiri najbolj primernih izdelkov za njihov tip kože. Ta pa bi bilo svetovanje in odločitev glede izbire produktov še bolj natančno smo v ponudbo vključili tudi storitev analize kože – več o analizi si lahko preberete tukaj.

Znamka  Missha je tako trenutno na voljo v spletni trgovini www.missha.si, www.missha.hr (za Hrvaški trg), www.all4skin.net, v fizični trgovini v BTC-ju, v posameznih kozmetičnih salonih, v drogeriji BIPA in dm na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini.

Spoznajte Missho

Able C&C Co Ltd je uveljavljeno južno korejsko podjetje, katero je leta 2000 ustanovilo kozmetično znamko Missha, ki si je s svojimi visoko kvalitetnimi in očem ter denarnici privlačnimi izdelki izborila mesto med 5 najbolje prodajanimi kozmetičnimi znamkami v J. Koreji. Ravno zaradi svojih učinkovitih produktov pa si je  Missha hitro vtrla pot tudi na mnoge  prodajne police po celem svetu, zato jo lahko danes  najdemo že v ZDA, Kanadi, Rusiji, Španiji, Finski, Združenih Emiratih, Turčiji in še bi lahko naštevali…

Filozofija znamke je kvaliteta po dostopnih cenah. Pr Misshi namreč močno verjamejo, da moraj vsi kozmetični produkti vsebovati visoko kvalitetne sestavine, še vedno pa ohraniti dostopno ceno. Kvalitetne in učinkovite sestavine pa so ključ do uspešne nege in vidnih končnih rezultatov.

Cilj znamke gre z roko v roki z njihovo filozofijo. Njen cilj je razvijati produkte, ki nam bodo pomagali do zdrave, sijoče in gladke polti.

Missha ima v svojem asortimaju širok  spekter izdelkov med katerimi so izdelki za nego obraza, telesa, las, dekorativna kozmetika in različni pripomočki za nego ter ličenje. Ta vodilna korejska znamka pa je povsod po svetu najbolj prepoznavna po svojih zmagovalnih produktih med katerimi so: M Perfect Cover BB krema, Time Revolution The First Treatment Essence, Time Revolution Night Repair Probio Ampoule, Time Revolution Artemisia Essence…

Missha team

Ina je zaslužna za to, da je znamka Missha (in seveda druge južnokorejske znamke) na voljo vsem “skincare” navdušencem v Sloveniji in na Hrvaškem. Od nekdaj jo je zanimal svet lepote in kozmetike, čeprav se je po končani srednji šoli odločila za študij prava in ga tudi končala. Vso pridobljeno znanje je dobro izkoristila na novi podjetniški poti in ga seveda nadgradila s še kako potrebnim kozmetičnim znanjem.

V Misshi skrbi za veleprodajo, nabavo zaloge že obstoječih in novih izdelkov, iskanje novih južnokorejskih znamk in za to, da vsi izdelki srečno prispejo k nam prav iz Južne Koreje. Skrbi za izgled in tekoče delovanje spletnih trgovin ter koordinacijo praktično vsega kar se dogaja v našem podjetju.

Inin Missha favorit je:

“Odločitev za enega favorita je pri meni praktično nemogoča 🙂 Je pa res, da nikakor ne morem brez Bee Pollen ampule in Signature Real Complete BB kreme – tako, da lahko rečem, da sta to moja absolutna zmagovalca.” – Ina

Maša je že od majhnega popolnoma zaljubljena v svet kozmetike. Svojo pot v kozmetičnem svetu je po končani Splošni Gimnaziji začela z MasterClassom za profesionalnega vizažista v Zagrebu, kjer si je pridobila veliko novega znanja in se je kot del kreativnega teama udeležila dveh večjih modnih dogodkov: Cro a Porter in Fashion.HR. Svojo pot je nadaljevala z vpisom na Višjo kozmetično šolo, kjer si je pridobila naziv kozmetičarke.
Kozmetika in svet lepote pa nista le del njenega poslovnega ampak tudi zasebnega življenja kjer z največjim veseljem raziskuje vse napisane in ne napisane skrivnosti kozmetičnih sestavin, izdelkov, nove trende v svetu dekorativne in negovalne kozmetike ter odkriva nove načine za doseganje kozmetičnih ciljev.
 
V Misshi z veseljem deli svoje znanje tako v trgovini, kot tudi v svojih zapisih na bogu ali socialnih mrežah. V podjetju ustvarja marketing vsebine, vsebine za spletno stran, izvajanje in svetovanje pri analizi kože, svetovanje strankam in kozmetičnim salonom ter skrbi, da delovanje v trgovini poteka, kar se da gladko.

Mašin Missha favorit je:

“Izbrati samo en produkt med vsemi Missinimi izdelki je skoraj, da nemogoče. Je pa res, da si svoje nege ne predstavljam več brez Missha Actibarrier Strong Moist Cream, ki je popolna mešanica sestavin za potrebe moje suhe kože. Potem je pa tukaj še Bee Pollen ampula, naša nova BB krema in oh ja… še bi lahko naštevala 😃” – Maša

Piko že od nekdaj navdušuje svet lepega in bleščečega. Ker se je zanimanje za kozmetiko in make-up stopnjevalo, se je odločila za nadaljevanje izobraževanja v tej smeri. Pridobila je certifikat za makeup artista in tako svoj hobi spremenila v službo. Missha pa je tista, ki skrbi, da ostaja v stiku s strastjo do lepotno-kozmetičnega sveta.
Poleg tega, da obožuje svet kozmetike, jo dopolnjuje tudi delo z ljudmi.
Srečali jo boste v trgovini, kjer vam bo z veseljem pomagala in z vami delila skrivnosti korejske kozmetike. Skrbi tudi za to, da vsa naročila oddana v spletni trgovini varno prispejo na vaš naslov.
Z veseljem bo svetovala vsem, ki boste rabili pomoč pri vašem naročilu ali izbiri ustreznega produkta.

Pikin Missha favorit je:

“Težko se odločim le za en produkt. Ob taki izbiri kvalitetnih produktov vedno najdem novega favorita. Ta mesec sem navdušena nad Madecassoside Cica Gel kremo. Moja stalnica pa je vsekakor M Perfect BB krema ( tako klasična kot tudi RX ).” – Pika

Del ekipe, ki deluje iz ozadja pa prevzema skrb za finance ter nemoten potek dela v skladišču. 🙂

SE VIDIMO! 🙋‍♀️

Trgovina
Nega obraza
Telo
Nega las
Ličila
Linije izdelkov
Izpostavljamo
Čiščenje na oljni osnovi
Čiščenje na vodni osnovi
Aknasta koža
Mastna koža
Mešana koža
Normalna koža
Občutljiva koža
Kreme za suho kožo
Zrela koža
O nas
Domov
Trgovina
Ponudbe Račun
O nas