Ocena 0 / 5
Darilni bon za individualno konzultacijo o negi kože
Darilni bon za individualno konzultacijo
Opis
Opis

Darilni bon za individualno konzultacijo o negi kože je odlično darilo za vse, ki si želijo bolj temeljito, celostno ter individualno prilagojeno svetovanje o svoji koži ter o tem kateri izdelki so primerni za njeno nego. Na individualnih konzultacijah boste deležni strokovnih nasvetov in prilagojenih rešitev za specifične potrebe vaše kože. Spoznali boste kakšen tip kože imate, kakšne so njene potrebe in problematike. Prav tako pa boste odšli domov z zasnovano strategijo o ustrezni negi vaše kože ter s personaliziranimi končnimi cilji in priporočilom izdelkov s pomočjo katerih boste lahko te cilje tudi dosegli. Podarite edinstveno izkušnjo, ki bo poskrbela za osveženo, negovano, zdravo in sijočo polt.

Individualen pristop omogoča, da skupaj razrešimo vaša vprašanja ter vam svetujemo prilagojene izdelek ter rutino za potrebe vaše kože.

Pogovorimo se o vaših morebitnih problematikah, določimo tip kože, razložimo uporabo izdelkov in njihovo zaporedje ter svetujemo katere sestavine so ključne v vaši rutini. Približamo vam uporabo in namen izdelkov, dopolnimo vašo že obstoječo rutino, da lahko dosežemo čim večji učinek ter čim boljše rezultate.

Individualna konzultacija vključuje:

  • Posvet z izkušenim teamom Missha zaposlenih, ki znotraj svojega podjetja skrivajo zakladnico znanja iz sveta kozmetike.
  • Analizo kože s posvetom o rezultatih.
  • Določi se tip in morebitne kožne problematike.
  • Postavljanje ciljev pri negi kože ter zasnova nege doma.
  • Svetovanje izdelkov primernih za vaši tip, vaše cilje in kožne problematike.
  • Celotna konzultacija traja 45-60 minut.

Darilni bon je veljaven eno leto od datuma izdaje in ga ni možno zamenjati za gotovino. Darilni bon velja izključno za individualno konzultacijo o negi kože. Na konzultacijo se je potrebno predhodno naročiti preko e-maila: info@missha.si 

*Individualna konzultacija je namenjana za ustvarjanje optimalne nege kože doma. Znotraj konzultacije vam svetujemo na podlagi svojega dolgoletnega znanja iz sveta kozmetike. Posvet NIKAKOR NE nadomesti strokovnega posveta z zdravstvenim delavcem. V primeru resnih kožnih stanj se posvetujete z zdravnikom oz. dermatologom. 

 

Podjetje T-pro beauty d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe grafične podobe darilnega bona.

Mnenja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni bon za individualno konzultacijo o negi kože”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Napišite mnenje
Trgovina
Obraz
Telo
Lasje
Ličila
Linije izdelkov
Izpostavljamo
Čiščenje na oljni osnovi
Čiščenje na vodni osnovi
Aknasta koža
Mastna koža
Mešana koža
Normalna koža
Občutljiva koža
Suha koža
Zrela koža
O nas
Domov
Trgovina
Ponudbe Račun
O nas