Ocena 0 / 5
Darilni bon za analizo kože
Darilni bon za analizo kože
Opis
Opis

Darilni bon za analizo kože je odlično darilo za vse, ki si želijo bolj poglobljeno znanje o stanju svoje kože ter individualno prilagojene izdelke za njene potrebe. Z darilnim bonom jim lahko pomagate odgovoriti na ena od najbolj pogostih vprašanj o negi kože ter jim omogočite, da končno odkrijejo svojo popolno rutino nege obraza.

Skozi svoje življenje se velikokrat srečujemo z raznimi vprašanji, kot je na primer –  kakšen tip kože pravzaprav imam? V kakšnem stanju je moja koža? Ali je moja koža občutljiva? Katere produkte naj uporabljam? Ali so kozmetični produkti, ki jih imam sedaj doma res primerni zame?

S pomočjo inovativne korejske tehnologije si sedaj lahko odgovorite na vsa vprašanja v zvezi z vašo kožo in njeno nego.

Kako poteka analiza kože?

S pomočjo edinstvenega aparata Aram Huvis API 100 vam bomo izmerili: nivo vlažnosti, raven izločanja sebuma, preverili velikost in stanje por, nagnjenost k aknam, ugotovili kakšne so vrednosti melanina v vaši koži in ali je koža nagnjena k hiperpigmentacijam. Spoznali pa bomo tudi kakšno je stanje gub in ali je vaša koža občutljiva.

Aparat preprosto prislonimo na majhen predel obraza in dovolimo, da fotografira in analizira vašo kožo. Ta edinstveni aparat deluje tako, da s pomočjo močno povečanih fotografij do potankosti analizira vašo kožo in prepozna njeno stanje. Celotna analiza traja približno 10 min. Po končani analizi skupaj pregledamo rezultate. Rezultate vam skupaj z obrazložitvijo in priporočenimi izdelki za nego pošljemo na vaše e-mail naslov. Po enem oz. dveh mesecih nege s priporočenimi izdelki lahko analizo izvedete ponovno in tako ugotovite učinek izdelkov na vašo kožo.

Darilni bon je veljaven eno leto od datuma izdaje in ga ni možno zamenjati za gotovino. Darilni bon velja izključno za analizo kože. Na analizo se je potrebno predhodno naročiti.

Podjetje T-pro beauty d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe grafične podobe darilnega bona.

Mnenja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni bon za analizo kože”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Napišite mnenje
Trgovina
Obraz
Telo
Lasje
Ličila
Linije izdelkov
Izpostavljamo
Čiščenje na oljni osnovi
Čiščenje na vodni osnovi
Aknasta koža
Mastna koža
Mešana koža
Normalna koža
Občutljiva koža
Suha koža
Zrela koža
O nas
Domov
Trgovina
Ponudbe Račun
O nas