Ocena 0 / 5
All4skin Gua Sha
Pripomoček za masažo obraza
Opis
Uporaba
Osebna izkaznica
Opis

Zakaj All4skin Gua Sha pripomoček za masažo obraza?

Posebej oblikovan beli žad namenjen za izvajanje Gua Sha masaže. Z njim lahko na enostaven in popolnoma neboleč način stimuliramo krvni in limfni obtok. Tako dosežemo videz bolj mladostne, sijoče, napete in enakomerne polti.

DALJŠI OPIS IZDELKA 

Gua Sha je tretma celega telesa, ki izvira iz tradicionalne kitajske medicine. Tovrstne metode so se posluževali za zdravljene nenadnega kolapsa telesa, kot posledica vročinske kapi ter za zdravljenje sezonskih bolezni, kot je na primer prehlad.

Da ima Gua Sha tudi izvrstno anti-age delovanje, pa so odkrili popolnoma po naključju. Med tretmaji, ki so jih izvajali zaradi zgoraj omenjenih stanj, so poleg izboljšanje le teh opazili, da se je tudi stanje gub vino izboljšalo in od tu se je rodila ideja o uporabi Gua She na obrazu.

Gua Sha predvsem blagodejno vpliva na naš obrazni limfni obtok. S pomočjo posebno oblikovanih pripomočkov, ki so najpogosteje asimetrične srčaste oblike in narejeni iz različnih vrst kamnov, med katerimi sta najpogostejša žad in roževec, lahko na enostaven in popolnoma neboleč način stimuliramo krvni in limfni obtok. Tako dosežemo videz bolj mladostne, sijoče, napete in enakomerne polti.

Pri izvajanju Gua She obraza po navadi uporabljamo nežne navzgor usmerjene potege, ki sledijo smeri limfnega sistema.

Uporaba

Pred uporabo Gua She je potrebno kožo pravilno pripraviti. Na dobro očiščen obraz naprej nanesite primeren tonik. Na navlažen obraz pa potem nanesite še olje. S to kombinacijo boste ustvarili popolno podlaga za drsenje Gua Sha kamna.

Masažo vedno začnemo pri vratu. Vrat je namreč področje telesa, ki je eno od glavnih stičišč limfnega sistema, zato je pomembno, da z njegovo stimulacijo pripravimo limfni sistem na odvoz toksinov, ki jih bomo iz obraza odstranjevali z Gua Sha masažo. Vrat lahko stimuliramo z masažnimi gibi v obe smeri – z gibi obrnjenimi navzdol v smeri limfnega sistema stimuliramo njen obtok. Z gibi obrnjenimi navzgor pa ustvarjamo lifting učinek.

Nadaljujemo z masažo čeljustnice, Sledi masaža ličnic, nato področje okoli oči in na koncu še področje čela. Vsak masažni big ponovimo 3 do 10-krat.

Za podrobnejši prikaz pravilne uporabe si oglejte spodnji video:

 

Osebna izkaznica

MATERIAL: beli žad

Mnenja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “All4skin Gua Sha”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Napišite mnenje
Trgovina
Obraz
Telo
Lasje
Ličila
Linije izdelkov
Izpostavljamo
Čiščenje na oljni osnovi
Čiščenje na vodni osnovi
Aknasta koža
Mastna koža
Mešana koža
Normalna koža
Občutljiva koža
Suha koža
Zrela koža
O nas
Domov
Trgovina
Ponudbe Račun
O nas